Προσκλητήρια Γάμου

Home » Όλα για τον Γάμο » Προσκλητήρια Γάμου

Τα προσκλητήρια γάμου είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα κάνετε όταν προετοιμάζετε τον γάμο σας.

Ήρθε η ώρα να στείλετε όλες αυτές τις σημαντικές προσκλήσεις, δεν είστε σίγουροι τι να συμπεριλάβετε και ποια διατύπωση να χρησιμοποιήσετε; Σήμερα, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να διατυπώσετε τα προσκλητήρια του γάμου σας, ανάλογα με το ποιος διοργανώνει το γάμο και την οικογενειακή σας κατάσταση, καθώς και το είδος του γάμου που κάνετε. Αλλά θυμηθείτε, όποια κι αν είναι η κατάστασή σας, μην αγχώνεστε.

 

Δείτε κάποιες συμβουλές διατύπωσης της πρόσκλησης γάμου:

♡ Συμπεριλάβετε λεπτομέρειες για τους χώρους, όπως διεύθυνση, χώρο στάθμευσης ή χάρτες, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να βρουν το δρόμο τους.

♡ Προσθέστε λεπτομέρειες καταλύματος, εάν υπάρχουν μέρη για να μείνετε κοντά και εάν υπάρχει εκπτωτικός κωδικός για τους επισκέπτες.

♡ Η σειρά της ημέρας. ενημερώστε τους επισκέπτες πότε θα σερβιριστεί το φαγητό και πότε θα γίνει ο χορός.

♡ Λίστα δώρων – Αν έχετε λίστα δώρων, συμπεριλάβετε λεπτομέρειες εδώ.

♡ Ζητήστε από τους καλεσμένους σας να σας απαντήσουν. Συμπεριλάβετε μια ημερομηνία για το πότε θέλετε τις απαντήσεις, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις τελικές διευθετήσεις με τους προμηθευτές σας. Συμπεριλάβετε το όνομα και τη διεύθυνση στις οποίες θα σταλούν οι απαντήσεις.

 

Δείτε παρακάτω τα προσκλητήρια γάμου που έχουμε δημιουργήσει και μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να φτιάξουμε τα προσκλητήρια γάμου των ονείρων σας.

Έχεις μια απορία ή μια ιδέα? Μην διστάζεις ρώτησε μας. Στείλτε μας την ερώτηση και θα απαντήσουμε με πολύ χαρά το συντομότερο δυνατόν.