ΓΑΜΟΣ

προορισμος

ΒΑΠΤΙΣΗ

ευλογια

ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Οι υπηρεσίες μας

OUR SERVICES

Ανθοστολισμός

Μυρωδάτα λουλούδια, κεριά, σατέν κορδέλες, αέρινα τούλια, ακριβές οργάντζες και περίτεχνες δαντέλες!

Αναμνήσεις

Για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, για αναμνήσεις που θα μείνουν στο χρόνο, παρέχουμε υπηρεσίες για τη φωτογράφιση και τη βιντεοσκόπηση κάθε εκδήλωσης.

Δεξιώσεις

Αναλαμβάνουμε τον στολισμό της εκκλησίας, της δεξίωσης ή οποιουδήποτε άλλου χώρου καθώς και την οργάνωση του γάμου ή της βάπτισής σας!

Γαμήλια τούρτα

Η γαμήλια τούρτα είναι ένα εντυπωσιακό στοιχείο της δεξίωσης του γάμου σας το οποίο θα πρέπει, όπως και όλα τα άλλα στοιχεία, να ταιριάζει στα χρώματα και το ύφος του γάμου.

Προσκλητήρια

Η επιλογή του προσκλητηρίου είναι μια υπόθεση σημαντική και ευχάριστη!Το προσκλητήριο είναι το πρώτο πράγμα που θα δουν οι καλεσμένοι σας και αυτό που θα σηματοδοτήσει το στυλ του δικού σας γάμου ή βάπτισης.

Αυτοκίνητα Γάμου

Βρείτε το νυφικό αυτοκίνητο ή την άμαξα γάμου που θα σας οδηγήσει στην εκκλησία και στη δεξίωση. Ενοικίαση αυτοκινητων για γάμο.

Καλώς ήρθατε!!!

Bridal Garden

Στο Bridal Garden μετατρέπουμε τον χώρο της δεξίωσης σας στο προσωπικό σας παραμύθι…

Μυρωδάτα λουλούδια, κεριά, σατέν κορδέλες, αέρινα τούλια, ακριβές οργάντζες και περίτεχνες δαντέλες γίνονται στα χέρια μας οι πιο πολύτιμοι συνεργάτες για να δημιουργήσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, για τον γάμο σας ή την βάπτιση του παιδιού σας!

Στο Bridal Garden αναλαμβάνουμε τον στολισμό της εκκλησίας, της δεξίωσης ή οποιουδήποτε άλλου χώρου καθώς και την οργάνωση του γάμου ή της βάπτισής σας!

Στο χώρο μας θα βρείτε στέφανα, λαμπάδες, ιδέες για ανθοσυνθέσεις, πρωτότυπα προσκλητήρια και ότι άλλο χρειάζεται για τις δικές σας μοναδικές στιγμές.

Για κάθε ξεχωριστή στιγμή, κάθε μοναδικό συναίσθημα, κάθε ξεχωριστή εμπειρία..

Επικοινωνήστε μαζί μας για την δική σας αποκλειστική πρόταση!

CONTACT US

Πραγματικοί επαγγελματίες είναι τα παιδιά!! Άψογοι σε όλα!! Στα αλήθεια δε μπορούσα να φανταστώ τη βάφτιση της κόρης μου πιο όμορφη! Ήταν αυτό που ήθελα και φανταζόμουν. Τέλεια οργάνωση και ανοιχτοί σε όλες της προτάσεις και τις ``προκλήσεις``. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

Athina Sav

Εκπληκτική σε όλα όσα ζητησαμε!Κάθε επιθυμία μας την έκανε πραγματικότητα!ξανά κ ξανά θα την προτιμήσουμε!!

Μαρία Σπανού

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη δουλειά σας!!! Είστε εκπληκτικοί!!!

Meni Migdani

Συνεργάτες

Έχεις μια απορία ή μια ιδέα? Μην διστάζεις ρώτησε μας. Στείλτε μας την ερώτηση και θα απαντήσουμε με πολύ χαρά το συντομότερο δυνατόν.
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :

  Κ. ΚΑΡΤΑΛΗ 92 - ΒΟΛΟΣ

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ :

  2421308312

  EMAIL :

  info@bridalgarden.gr