Όλα για την Οργάνωση Βάπτισης!

Οργάνωση Βάπτισης

 

Η οργάνωση μιας βάπτισης μπορεί να είναι αρκετά αγχωτική, ειδικά όταν προσπαθείτε να φροντίσετε ένα νεογέννητο, αλλά αξίζουν τον κόπο. Οι βαπτίσεις είναι μια ξεχωριστή εκδήλωση που συγκεντρώνει τους φίλους και την οικογένειά σας για να γιορτάσουν το παιδί σας και να το καλωσορίσουν στον κόσμο. Εάν σχεδιάζετε μια βάπτιση και αναζητάτε τον τέλειο χώρο στο Βόλο και στις Σποράδες, ρίξτε μια ματιά στην σελίδα μας. και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε!

 

Στο Bridal Garden

 

Στο Bridal Garden είμαστε στη διάθεση σας ώστε μαζι να οργανώσουμε τον τέλεια βάπτιση. Θα οργανώσουμε την τέλεια τελετή για εσάς και θα σας βοηθήσουμε με τα ακόλουθα:

 

 

Συγκεντρώσαμε όλες τις διαφορετικές πτυχές μιας βάπτισης που θα πρέπει να οργανώσετε για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα στάδια προγραμματισμού λίγο πιο εύκολα.

 

Ο προγραμματισμός της βάπτισης

 

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τον προγραμματισμό μιας βάπτισης, συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας της εκκλησίας και του χρόνου που μπορεί να χρειαστούν οι γονείς για να οργανώσουν τα πάντα. Μόλις καθοριστεί μια ημερομηνία για τη βάπτιση του παιδιού σας από την εκκλησία, μπορείτε να αρχίσετε να προγραμματίζετε τη βάπτιση αμέσως μετά.

 

Τα βήματα οργάνωσης της βάπτισης σας

 

Αλλά πού είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό; Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα μας για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε μια βάπτιση. Αφού καθοριστεί η εκκλησία και η ημερομηνία για τη βάπτιση του παιδιού σας.

 

 

1. Επιλέξτε τους νονούς.

 

Κάντε αυτή την επιλογή με σύνεση—οι νονοί του παιδιού σας επιλέγονται ως πνευματικοί μέντορες για το παιδί σας και όποιος κι αν επιλέξετε θα πρέπει να είναι κατάλληλος για αυτόν τον ρόλο, καθώς και να βολεύεται με αυτόν.

 

2. Δημιουργήστε μια λίστα επισκεπτών.

 

Όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε άλλη λίστα καλεσμένων, φροντίστε να κάνετε μερικά προσχέδια της λίστας καλεσμένων όταν σχεδιάζετε μια βάπτιση. Βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός των παρευρισκομένων μπορεί να χωρέσει άνετα τόσο στην εκκλησία όσο και στον χώρο της γιορτής μετά.

 

3. Σχεδιάστε τη γιορτή.

 

Ο προγραμματισμός του πάρτι βάπτισης μπορεί να είναι διασκεδαστικός! Κλείστε έναν χώρο εκδηλώσεων που σας αρέσει—κάποιον που ταιριάζει καλά στην περίσταση και είναι διαθέσιμος την κατάλληλη ημερομηνία. Σχεδιάστε τη διακόσμησή σας, αποφασίστε για το catering, βρείτε έναν φωτογράφο και επιλέξτε ψυχαγωγία εκδηλώσεων, αν θέλετε.

 

4. Αποστολή Προσκλήσεων.

 

Αυτό πρέπει να γίνει 1-2 μήνες πριν τη βάπτιση. Βεβαιωθείτε ότι η πρόσκλησή σας περιλαμβάνει την ημερομηνία, την ώρα, την τοποθεσία της εκκλησίας, την τοποθεσία της γιορτής, τις διευθύνσεις κλπ.

5. Αγοράστε τη στολή βάπτισης.

 

Πολλοί γονείς χρησιμοποιούν μια στολή βάπτισης που είναι στην οικογένειά τους εδώ και χρόνια. Ωστόσο, πολλές φορές, οι γονείς πρέπει να αγοράσουν ένα νέο. Όταν αγοράζετε ένα νέο ρούχο βάπτισης, αναζητήστε μια αξιόπιστη εταιρεία που χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας. Βεβαιωθείτε ότι το ρούχο είναι άνετο για το μωρό σας και ταιριάζει σωστά. Είναι σημαντικό να αγοράσετε το ρούχο της βάπτισης λίγες εβδομάδες πριν από την εκδήλωση σε αντίθεση με τους μήνες, καθώς το μωρό σας μπορεί να μεγαλώσει.

 

6. Επιλέξτε Δώρο Βάπτισης.

 

Σε πολλούς γονείς αρέσει να αγοράζουν ένα ειδικό δώρο για το μωρό τους για τη βάπτιση, ένα που το παιδί μπορεί να κρατήσει για πάντα και να το λατρεύει. Μερικές καλές ιδέες δώρων περιλαμβάνουν χαραγμένες ασημένιες τράπεζες βάπτισης, ένα χαραγμένο κουτί κοσμημάτων ή ένα χαραγμένο ασημένιο κύπελλο.