Υπηρεσίες

Τι θα βρείτε στο Bridal Garden …

Project Wedding!

Ο γάμος σας είναι προσωπική μας υπόθεση! Οι επαγγελματίες του Bridal Garden οργανώνουν τον γάμο των ονείρων σας. Συζητήστε τις προτιμήσεις και αφήστε τα υπόλοιπα στους ειδικούς. Οι έμπειροι wedding planners μας βρίσκουν λύσεις για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας προσαρμοσμένες με τον προϋπολογισμό σας. Ο Θωμάς και η Ιωάννα θα γίνουν οι αγαπημένοι σας συνεργάτες που θα πορευτούν μαζί σας σε αυτό το όμορφο ταξίδι. Συνεργάζονται απόλυτα με το κάθε ζευγάρι έτσι ώστε το ζευγάρι να μην έχει πρόσθετο άγχος για την οργάνωση.

Εμπιστευτείτε τους για να σας καθοδηγήσουν στη σωστή διοργάνωση του γάμου σας, να σας δημιουργήσουν το κατάλληλο χρονοδιάγραμμα, να σας δώσουν έμπνευση και προτάσεις. Βρίσκουν την κατάλληλη θεματική πρόταση που να ταιριάζει στην αισθητική του κάθε ζευγαριού, υπηρετούν την λεπτομέρεια, διαχειρίζονται με τον καλύτερο τρόπο τον προϋπολογισμό του ζευγαριού τηρώντας αυστηρά το χρονοδιάγραμμα. Ο Θωμάς και η Ιωάννα με την πολυετή εμπειρία τους ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.
Γιατί να απευθυνθείτε στον Θωμά και την Ιωάννα;

  • Γιατί μπορούν να συντονίσουν όλα τα πράγματα που χρειάζονται για την διοργάνωση χωρίς να επιβαρυνθεί το πρόγραμμα σας.
  • Μπορείτε μα τους αναθέσετε συγκεκριμένες και στοχαστικές δουλειές και να θέσετε τα όρια σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να τους αναθέσετε μόνο τον στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης.
  • Σας βοηθούν να τηρήσετε το budget που έχετε ορίσει και να μην υπερβείτε τα όρια κάνοντας σπάταλες αγορές.
  • Σας βρίσκουν λύσεις για όλα όσα έχετε κατά νου διαλέγοντας από τους καλύτερους προμηθευτές. Έχοντας αρκετά χρόνια στο χώρο μπορούν να σας εξασφαλίσουν σημαντικές εκπτώσεις από τους προμηθευτές που συνεργάζονται, εξοικονομώντας ένα σημαντικό ποσό χρημάτων.
  • Σας βοηθούν να παραμείνετε στη θεματική πρόταση που έχετε επιλέξει και να μην  κάνετε << εκτός θέματος>> επιλογές.
  • Γνωρίζουν ποιους  επαγγελματίες μπορούν να εμπιστευτούν για συνεργασία και ποιους πρέπει να αποφύγουν.
  • Διασφαλίζουν ότι την μεγάλη ημέρα του γάμου σας θα είναι όλα όπως έχουν σχεδιαστεί, και ότι συγκεκριμένα άτομα που έχουν αναλάβει κάποια καθήκοντα θα τα βγάλουν εις πέρας.

Οι wedding planners ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για την δική σας προσφορά!

Project Baptism!

Ήρθε η ώρα να βαπτίσετε το μωράκι σας! Αγοράκι ή κοριτσάκι, ο Θωμάς και η Ιωάννα έχουν να σας προτείνουν τόσες πολλές θεματικές προτάσεις που θα δυσκολευτείτε να διαλέξετε. Μπορείτε να τους αναθέσετε να αναλάβουν εξ’ ολοκλήρου τη διοργάνωση της βάπτισης του παιδιού σας, με συγκεκριμένο budget, έτσι ώστε να αποφύγετε το άγχος και να μην φορτώσετε το πρόγραμμα σας. Ο Θωμάς και η Ιωάννα θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τον προϋπολογισμό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα σας ετοιμάσουν ένα χρονοδιάγραμμα, θα σας προτείνουν τους καλύτερους επαγγελματίες που θα σας βοηθήσουν να οργανωθεί σωστά η τελετή και η δεξίωση όπως για παράδειγμα, φωτογράφους, catering, χώρους εκδηλώσεων ακόμα και επαγγελματίες για να διασκεδάσουν τα παιδιά. Η Ιωάννα δημιουργεί χειροποίητες προσκλήσεις, μπομπονιέρες και σουβενίρ-εκπλήξεις για τους μικρούς καλεσμένους της βάπτισης σας. Την ημέρα της βάπτισης σας, ο Θωμάς και η Ιωάννα θα βρίσκονται εκεί για να βεβαιωθούν ότι όλα θα πραγματοποιηθούν έτσι όπως τα έχετε προγραμματίσει. Επίσης, μπορούν να σας προτείνουν το κατάλληλο δώρο για τη νονά ή τον νονό. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη Gallery της ιστοσελίδας για να δείτε τις δημιουργίες μας! Ο Θωμάς και η Ιωάννα ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για την προσφορά σας!

Events

Στο Bridal Garden αναλαμβάνουμε τον στολισμό οποιασδήποτε εκδήλωσής σας! Πάρτι γενεθλίων, εγκαίνια καταστήματος, baby shower, wedding shower, bridal shower, groom shower, είναι μερικές από αυτές. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την διοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων.

Bridal Garden eShop

Στο EShop μας θα βρείτε όσα χρειάζεστε για τον γάμο ή την βάπτιση! Μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης, στέφανα, βαπτιστικά πακέτα, είδη στολισμού καθώς και εποχιακά είδη.