Δεξιώσεις Γάμου – Events

Home » Δεξιώσεις – Events » Δεξιώσεις Γάμου – Events

Η ημέρα του γάμου σας θα είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές που θα οργανώσετε στη ζωή σας. Θέλετε η δεξιώση γάμου σας να πάει όσο πιο ομαλά γίνεται και θέλετε να απολαύσετε κάθε στιγμή χωρίς να χρειάζεται να αγχώνεστε και να ανησυχείτε για όλες τις λεπτομέρειες όλη την ημέρα.

Από τα προσκλητήρια γάμου, τις μπομπονιέρες, τα στέφανα γάμου, στα περιφερειακά γάμου και τους στολισμούς, το Bridal Garden είναι εδώ για να κάνει τη δεξιώση σας αξέχαστη.

Φανταστείτε αυτό… την ημέρα του γάμου σας, πολλοί προμηθευτές θα φτάσουν για να παραδώσουν αντικείμενα όπως λουλούδια, τούρτα και μερικοί θα φτάσουν για να στήσουν, όπως το κέτερινγκ.

Ως συντονιστής του γάμου σας, όχι μόνο θα γνωρίζουμε τη διάταξη, τους χρόνους και το στήσιμο ολόκληρης της ημέρας σας, αλλά θα κοινοποιήσουμε λεπτομέρειες σε όλους τους προμηθευτές, ώστε να γνωρίζουν τι συμβαίνει εκ των προτέρων. Θα είμαστε στη διάθεσή σας όλη την ημέρα στο χώρο και απαντώντας σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις της τελευταίας στιγμής από προμηθευτές.

Στο Bridal Garden και είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουμε δεξιώσεις γάμου και βάπτισης, καθώς και κοινές γιορτές. Καλέστε μας σήμερα για να μας μιλήσετε για τα σχέδιά σας.

Δείτε επίσης συμβουλές για την οργάνωση γάμου.

Στις εικόνες που ακολουθούν θα δείτε τις δεξιώσεις γάμου που έχουμε δημιουργήσει.

Έχεις μια απορία ή μια ιδέα? Μην διστάζεις ρώτησε μας. Στείλτε μας την ερώτηση και θα απαντήσουμε με πολύ χαρά το συντομότερο δυνατόν.