Πώς να σχεδιάσετε τον τέλειο γάμο!

Σχεδιασμός γάμου

 

Θα αρχίσετε να σχεδιάζετε έναν γάμο! Στην αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο σας, είναι πολύ βολικό να έχετε μια λίστα προγραμματισμού για να σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι θυμάστε τα πάντα και να τα κάνετε όλα με μια σειρά που έχει νόημα.

 

Γνώριστε τον wedding planner σας

 

Στο Bridal Garden είμαστε στη διάθεση σας ώστε μαζι να οργανώσουμε τον τέλειο γάμο. Θα οργανώσουμε την τέλεια τελετή για εσάς και θα σας βοηθήσουμε με τα ακόλουθα:

Στάδια Σχεδιασμού Γάμου

 

Κατά μέσο όρο τα περισσότερα ζευγάρια αρχίζουν να σχεδιάζουν σοβαρά ενάμιση χρόνο πριν, αλλά όλα αυτά μπορούν να γίνουν σε διάστημα ενός έτους.

 

• Ορίστε την ημερομηνία.

 

Ξεκινήστε τον προγραμματισμό του γάμου σας ένα χρόνο ή περισσότερο νωρίτερα για να εξασφαλίσετε ότι θα κλείσετε τους χώρους και τους προμηθευτές της επιλογής σας στις καλύτερες τιμές. 

 

• Κάντε κράτηση για τους χώρους διεξαγωγής σας.

 

Όσο πιο γρήγορα κάνετε κράτηση των χώρων σας, τόσο πιο εύκολο θα είναι να προγραμματίσετε όλα τα άλλα. Θα χρειαστεί να επιλέξετε έναν χώρο για την τελετή σας (είτε εκκλησία, ληξιαρχείο ή άλλο εξουσιοδοτημένο χώρο πολιτικού γάμου) και έναν χώρο για τη δεξίωση σας, για το πρωινό και το πάρτι του γάμου σας ή άλλη ψυχαγωγία μετά το δείπνο.

Λάβετε υπόψη τη χωρητικότητα των θέσεων, το κόστος ενοικίασης δωματίου, τις επιλογές τροφοδοσίας, τις εσωτερικές και εξωτερικές ρυθμίσεις για φωτογραφίες. Θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χιλιάδες λίρες κάνοντας κράτηση εκτός εποχής – πολλοί χώροι έχουν επίσης φανταστικές χειμερινές προσφορές γάμου. 

Πόλλα από αυτά μπορεί να σας φανούν δύσκολα, για αυτό και είμαστε εδώ να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας και να οργανώσουμε την μοναδική αυτή τελετή. Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε εμείς.

 

Έξι μήνες πριν

 

Έξι μήνες απομένουν μέχρι τη μεγάλη μέρα, ήρθε η ώρα να εστιάσετε στις λεπτομέρειες και να ξεκινήσετε κάθε DIY που σκοπεύετε να κάνετε.

• Παραγγείλετε/φτιάξτε τα προσκλητήρια του γάμου σας. Μην ξεχνάτε όλα τα άλλα χαρτικά γάμου, συμπεριλαμβανομένων: παραγγελιών εξυπηρέτησης, τοποθετήστε κάρτες και ευχαριστήρια κάρτες.

• Παραγγείλετε τη γαμήλια τούρτα. Τώρα είναι η ώρα να επιλέξετε τη γαμήλια τούρτα σας. Σκεφτείτε τι γεύσεις θα θέλατε και τι στυλ κέικ.

• Αγοράστε τα νυφικά σας παπούτσια και αξεσουάρ. Προμηθευτείτε τα παπούτσια σας εγκαίρως για το πρώτο σας φόρεμα και το πέπλο σας εγκαίρως για το μακιγιάζ και τα μαλλιά σας. Επιλέξτε τι κοσμήματα και οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ νυφικού θα φορέσετε.

 • Στείλτε τα προσκλητήρια του γάμου σας. Συμπεριλάβετε πληροφορίες για τους καλεσμένους σας σχετικά με τη διανυκτέρευση, τη μεταφορά, τη στάθμευση και οποιονδήποτε ενδυματολογικό κώδικα.

• Επιβεβαιώστε ξανά τις ρυθμίσεις του γάμου με όλους τους προμηθευτές σας. Μιλήστε μαζί τους προσωπικά και βεβαιωθείτε ότι έχετε γραπτή επιβεβαίωση ημερομηνιών, τόπων και ωρών από αυτούς.

• Επικοινωνήστε με όλους τους καλεσμένους που δεν έχουν απαντήσει στην πρόσκλησή σας Αυτό γίνεται για να μπορείτε να είστε απολύτως σίγουροι για τους τελικούς αριθμούς πριν τους δώσετε στο γάμο σας.

 

Συχνές ερωτήσεις για τον προγραμματισμό γάμου

 

 

Πόσο καιρό πριν από έναν γάμο πρέπει να αρχίσετε να προγραμματίζετε;

 

Ακολουθώντας τις οδηγίες της λίστας ελέγχου προγραμματισμού γάμου, είναι καλύτερο να αφήσετε τον εαυτό σας τουλάχιστον 12 μήνες για να προγραμματίσετε τα πάντα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα. Απλά πρέπει να είσαι σούπερ οργανωμένος! Βεβαιωθείτε ότι αφιερώνετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να απολαύσετε και τον αρραβώνα!

 

Γιατί είναι τόσο δύσκολος ο προγραμματισμός του γάμου;

 

Πραγματικά δεν χρειάζεται να είναι! Μην το αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας, απλώς ακολουθήστε το σχέδιο στη λίστα ελέγχου και μην ασκείτε υπερβολική πίεση στον εαυτό σας. Στο τέλος της ημέρας, αρκεί να παντρευτείς, αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία.